Sposobne i uspešne Super mame sa Baby Boom strane

Sposobne i uspešne Super mame sa Baby Boom strane (2)

nedelja, 12 oktobar 2014 00:00

Sanja Konjovic Ninia

Objavio
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Baby Boom Vam sa ponosom predstavlja Super Mamu Sanju Konjovic. Ova mama zaista ima sve. Divnu porodicu... Uspesan posao za koji se sama izborila uceci i radeci uporno, hrabro i vredno pored cetvoro dece.

Osnivac firme za prozivodnju fantasticne decije odece "Ninia" i treci po redu najbolji mladi preduzetnik u Beogradu...

Vredna, pozrtvovana, spretna i sposobna,mastovita i kreativna...Sanja nam je odgovorila na nekoliko pitanja i tako smo se i mi za trenutak priblizili njenim snovima,inspiracijama,zeljama,motivima.

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predstavljamo Vam jos jednu SUPER USPEŠNU MAMU sa Baby Boom stranica:

Danijelu Jeremić Trojanović, vlasnicu kompanije Cvetić Dizajn Piccolo Popolo https://www.facebook.com/pages/De%C4%8Dija-garderoba-Cveti%C4%87-Design/100707866667278?ref=ts&fref=ts koja je na  sjajan način uskladila kvalitet dečije odeće sa  veoma povoljnim cenama! Svima su veoma dobro poznate ptičice u tufničastim čizmicama, leptirići, cvetići koji ponosno krase komade ove dečije garderobe. Veoma jedinstvena, moderna kompanija kao i njena vlasnica koja u isto vreme gaji velike porodične vrednosti. Cvetić Design je veoma popularan srpski brend a mi Vam sa ponosom  predstavljamo intervju sa ženom koja stoji na čelu ove uspešne firme!

Prijavljivanje/Registracija