Najlepše dečije sobe

Najlepše dečije sobe (4)

utorak, 18 novembar 2014 00:00

Korisni saveti za uređenje dečije sobe

Objavila
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

Uređenje dečije sobe veliko je zadovoljstvo za svakog roditelja. To je prostor u kome će se dete igrati, odrastati i sazrevati pa se posebna pažnja mora posvetiti njegovom kreiranju. Ukoliko imate dete starije od tri godine obavezno poslušajte i njegove želje i ideje, a ako je u pitanju beba izbor je na vama. U svakom slučaju osmislite prostor tako da vaše dete, a i vi sa njim možete da se osećate što prijatnije u njemu.

četvrtak, 13 novembar 2014 00:00

Ideje za uređenje sobe za bebu

Objavila
Ocenite ovaj članak
(7 glasova)

Jedna od glavnih okupacija budućih roditelja je uređenje sobe za bebe. Važno je da se sa tim poslom krene na vreme kako biste ispravili eventualne greške ili dodali još nešto u sobu.

Najbitnije je da budete odgovorni po pitanju odabira materijala i da nabavite što kvalitetnije i prirodne stvari kako biste bili sigurni u svoje i detetovo zdravlje. Ovo su naše ideje i predlozi za uredjenje moderne i maštovite sobe za bebu.

sreda, 12 novembar 2014 00:00

Ideje za uređenje dečije sobe za devojčice

Objavila
Ocenite ovaj članak
(12 glasova)

Upotrebite maštu i kreativnost kako biste vašoj devojčici obezbedili prostor u kojem će moći da se igra, uči i druži sa prijateljicama.

Dečije sobe za devojčice pružaju bezbroj mogućnosti i pravo uživanje kada su u pitanju ideje i uređenje prostora.

utorak, 11 novembar 2014 00:00

Ideje za uređenje dečije sobe za dečake

Objavila
Ocenite ovaj članak
(5 glasova)

Dečaci tokom odrastanja menjaju narav, karakter i centar interesovanja, kao što su na primer muzičke zvezde, neki idoli, superheroji… Jako često vidjamo neobične ideje za uređenje dečačkih soba sa nautičkom, kariranom, Betmen ili nekom sportskom temom.

Kao bebe, njihove sobe su ukrašene likovima iz crtaća, kasnije dolazi na primer Spajdermen, a u tinejdžerskim danima nešto sasvim treće, uglavnom neočekivano…

Prijavljivanje/Registracija