Najbolji tata

Najbolji tata (5)

nedelja, 12 oktobar 2014 00:00

Najbolji tata

Objavio
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

U potrazi smo za najboljim tatom! Da li je on u vašoj porodici? Pošaljite nam esej na temu zašto je baš on najbolji tata uz obaveznu fotografiju! Želimo da saznamo zašto bi tata iz vaše porodice osvojilo ovu laskavu titulu i nagradu? Možda vam je pomagao u najtežim momentima ili od prvog dana kupao bebu ili je sjajan kuvar ili savršeno održava kuću čistom ili je mudri savetodavac ili najbolji muž na svetu ili inspiriše vašu decu da budu fenomenalni ljudi??? Dajte nam primere zašto je vaš tata poseban i osvojite vredne nagrade! Želimo da pročitamo nešto izvanredno i atipično, želimo da inspirišemo sve tate da budu upravo takvi: sjajni muževi i još bolji očevi. Želimo da srušimo sliku balkansih očeva koja ih opisuje kao lenje, neodgovorne osobe. Naše tate su drugačije, dokažimo to ili podstaknimo ih da budu drugačiji!

nedelja, 12 oktobar 2014 00:00

VIP najbolje tate, TOP TEN!

Objavio
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Oni su gusari i kapetani..Policajci i lopovi..Spijuni i detektivi,prosjaci i biznismeni,pevaci,umetnici..Zvezde i zvezdice..Zaduzeni za pojacanu proizvodnu adrenalina i seratonina..(sto bi neki rekli,bolji od cokolade)...

Ali u pozadini svega toga,ili ako bas zelite malo drame u tekstu,kada se zavesa spusti svi oni igraju jednu malo drugaciju ulogu.Ulogu oca..I...Ooo Gospodjo Bozen( verujem da je onaj gore zapravo ona)..cek da vidite..neodoljivost na rasprodaji..A ima je koliko hocete(koliko vam dusa iste-jos malo drame) ali neko mora biti najbolji.Ovo je jedna lista(od postojecih petnaest u mom skromnom vlasnistvu,nakupilo se vremenom,imam ja godina,ali Clark Gable nije vise in)..gde sam ono stala..da..najlepsi,najpozeljniji,najpoznatiji najbolji ocevi ili on english Top Ten!Pa da krenemo...

nedelja, 12 oktobar 2014 00:00

Tate životinje

Objavio
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Nasa deca imaju najbolje tate..I najveci deo njih zaista pripada ljudskoj vrsti u onom psiholoskom,emotivnom i moralnom smislu.Najbolje tate voze avione,kamione,automobile.Rade po ceo dan(kad pogledas malo sa strane vise podsecaju na mrave)da bi njihova deca imala sve..Manje verzije tih istih aviona,kamiona..Mede na kutiji kasice,zeke na pidzamici,mace i kuce na peleni,zabe na flasici.

Biti tata danas kao sto vidite nije nimalo lak zadatak.Mnogo truda,mnogo rada da bi bili najbolji.Jer tako se u danasnje vreme vrednuju ljudska bica.

nedelja, 12 oktobar 2014 00:00

Tate Bajkeri

Objavio
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Heroji ulica...Ljubitelji prirode...Ljudi koji poštuju vetar i prkose kiši! Toliko slični i toliko različiti u ovom našem svetu... Po svojim stavovima.. Razmišljanjima... Ko su zapravo bajkeri? Obični ljudi,za koje se neobično mnogo vezuju predrasude...

nedelja, 12 oktobar 2014 00:00

Detinjstvo kroz objektiv jednog oca

Objavio
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Roditelji sirom sveta gotovo svakodnevno fotografišu svoju decu u želji da njihovo detinjstvo sačuvaju bar na fotografijama. 

Dok vecina njih svoje najdraže uspomene stavlja u porodični album, fotograf i otac šestoro dece, Alain LaBoile, od fotografija svoje porodice pravi neverovatnu virtualnu priču pod nazivom "La Famille", koja predstavlja dugogodišnji uvid u detinjstvo i bezbrižne dečije igre.

Prijavljivanje/Registracija