Kutak za engleski trenutak

Kutak za engleski trenutak (2)

My Sunshine

Škola engleskog jezika, posebno specijalizovana za učenje najmlađih polaznika. Škola My Sunshine ima dva pristupa u učenju i po tome deli svoje polaznike na starosne grupe:

Mlađa deca

  1. Uzrast 3 godine - My Sunshine Nursery
  2. Uzrast 4 godine - My Sunshine 1
  3. Uzrast 5 godina - My Sunshine 2
  4. Uzrast predškolski - My Sunshine Preschool

Školska deca

  • Superkids 1-8

Ono što nas izdvaja, od svih ostalih škola u Smederevu,  je upravo rad sa najmlađim polaznicima i jedinstveni pristup po metodi "Learn through Play/Get moving keep learning", pomoću koje se mlađim polaznicima pristupa na sasvim nov i zabavan način u učenju jezika. Naučno je dokazano da "učenje rima pomaže deci da identifikuju, a kasnije čitaju i pišu reči bilo kog jezika."

Naš metod upravo se zasniva na tome. Deci se stalno ponavljaju iste fraze, a opet kroz različite aktivnosti; što kroz učenje pesmica ili kroz dramske komade i skečeve. Na ovaj način, deca nesvesno i bez razmišljanja, kroz igru, usvajaju nove termine i izraze. Deca koja pohađaju našu školu, zahvaljujući "Learn through Play/Get moving, keep learning" metodi, počinju da govore i razumeju engleski jezik sa lakoćom i uz živost, kakvu nećete videti u uobičajenim učionicama.

My Sunshine poseduje jedinstvene, raznolike materijale za učenje jezika. Svaka godina učenja ima svoj nastavni program koji se naredne školske godine nadovezuje i nadograđuje.

Jedna školska godina ima 72 časa od 45 minuta. Svakog meseca obrađuju se dve nastavne teme. Svaku nastavnu temu prati jedna ili dve pesmice ili recitacije, kao i odgovarajući vokabular i dramski skeč. Po završenoj školskoj godini, deca savladaju 20-25 pesmica i oko 200 novih reči.

Komunikacija sa decom obavlja se na engleskom jeziku, tako da deca, zavisno od svojih ličnih afiniteta ka jeziku, usvajaju i dodatne fraze i izraze svakodnevnog govora.

Stimulacija dečje prirodne sposobnosti da uče kroz igru, pospešuje kreativnost, mastu i želju za samim učenjem. Sa My Sunsine programom, deca će uvideti da je učenje lako, što je lekcija za ceo život. Podjednako je važno, što će naučiti da vole jezik koji govore.

U kategoriji školske dece, polaznicima se pristupa kroz komunikativni metod. Program se oslanja na renomirane strane izdavače.

utorak, 15 septembar 2015 11:06

AKCIJA! AKCIJA! AKCIJA!

Objavio
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Specijalna ponuda za talentovane PETAKE!

Rad po stranim izdavačima, konverzacijski kurs koji prati gramatiku plana i programa V razreda osnovne škole.

Pridružite nam se U UTORAK 15.09. U 19.50h na BESPLATNIM PROMO ČASOVIMA i dobijate časove u septembru POTPUNO GRATIS. Ako dovedete i drugara, u narednom mesecu ostvarujete 50% popusta, a drugar 20%.

Po isteku PROMO PERIODA, ukoliko želite, možete nastaviti sa kursom.

Broj mesta ograničen! Pozovite i rezervišite mesto!

066 433 013

nedelja, 11 januar 2015 01:15

Baby Boom u gostima, u Školi „My Sunshine“!

Objavila
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Imali smo veliku čast i zadovoljstvo da prisustvujemo Novogodišnjem maskembalu i Novogodišnjim, javnim časovima u Školi Engleskog jezika „My Sunshine“. Nasmejana lica dečice, oduševljeni roditelji i fenomenalna atmosfera su nam pokazali i dokazali zašto se u školi „My Sunshine“ uvek traži mesto više.

Prijavljivanje/Registracija