Kad sam bio mali

Kad sam bio mali (12)

utorak, 09 decembar 2014 00:41

Iva Štrljić

Objavio
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Iva Štrljić je ćerka glumca Milana Štrljića koja je prvu veću ulogu dobila u srpskoj telenoveli “Jelena” gde je imala ulogu Tatjane Pantić. U svojoj je karijeri dosada imala mnogo uloga zahvaljujući kojima je postala poznata.

Iva Štrljić je rođena 7. oktobra 1977. godine.

Posle uloge u telenoveli “Jelena”, Iva je glumila u serijama “Moj rođak sa sela”, “Ranjeni orao” , “Bela lađa” i "Folk". Gde je za ulogu Cicke dobila nagradu na festivalu Fedis, kao i u mnogim drugim serijama. Pored toga šta je imala mnogo uloga u serijama i filmovima, ove lepa glumica je neko vreme radila kao voditelj jutarnjeg programa na B92 televiziji.

Napisala je dve knjige "NEMAŠ POJMA KOLIKO TE VOLIM" i "ZNAM DA MISLIŠ NA MENE"

A treca knjiga se zove "Obožavam te, pa šta " 

Trenutno igra  novu predstavu "UJEZ" u pozorištu  Slavija u režiji Ivana Bekjareva

sreda, 12 novembar 2014 00:00

Vesna Dedić

Objavio
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)

Vesna Dedić (Osijek, 25. decembar 1967) je srpska novinarka, voditeljka i spisateljica.

Vesna je rođena u Osijeku 25. decembra 1967. godine. Završila je gimnaziju u Podgorici a diplomirala opštu književnost i teoriju književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Vesna je prvi posao dobila sa trinaest godina u Radio Titogradu, gde je vodila dečju emisiju „Suncokrili”. Potom je radila u dnevnom listu „Pobjeda”, a zatim, u nekoliko radio-stanica, između ostalih i u Studiju B, Televiziji Politika i RTS-u. Godine 1991. je na televiziji Beograd radila kao urednik i voditelj Jutarnjeg programa koji je vodila subotom sa Banetom Vukašinovićem.

Autorka i voditeljka je emisije Balkanskom ulicom, koja se emituje od 2001. godine na RTS 1.

Romani

Zauvek u srcu (2010)

Sunce meni, sunce tebi (2011)

Ti si meni sve (2012)

Imam pola duše (2013)

ponedeljak, 03 novembar 2014 00:00

Danijela Vranješ

Objavio
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)

Rođena je u Sremskoj Mitrovici, gde je živela sa bakom. Otac joj je bio vojno lice, i zbog njegovih čestih prekomandi, malo vremena su provodili zajedno. Kada je napunila 11 godina, sa porodicom se preselila u Zemun. Završivši osnovnu školu, upisala je Zemunsku gimnaziju, gde se nije snašla u prirodno-matematičkom smeru, i zbog fizike je ponavljala razred. Pošto je završila srednju školu, upisala je Pravni fakultet u Beogradu, na koji nikada više nije otišla, jer je otkrila svoju pravu ljubav - glumu. Upisala je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu i odmah je počela da sprema ispite. FDU je završila za 3 godine, dajući sve ispite u predroku.

četvrtak, 30 oktobar 2014 00:00

Isidora Bjelica

Objavio
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Najpoznatija,najinteresantnija,najduhovitija književnica na prostorima naše zemlje a i van njenih granica...Žena koja privlači pažnju svih kako svojim radom,oštrom inteligencijom tako i svojim posebnim stilom odevanja...

 

TV autor,dramaturg,rediteljka,književnica...

četvrtak, 30 oktobar 2014 00:00

Milan Antonić

Objavio
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Vrhunski srpski glumac Milan Antonić...Rođen 13.marta 1976 godine...Darovit,zanimljiv i svestran...Pored izvanredne glume ovaj srpski glumac ima mogućnost i talenat da se izražava kroz razne vrste plesa, mačevanje, akrobatika itd.

Pop-džez pevanje i animiranje raznih vrsta lutaka.

Diplomirao je glumu u klasi prof. Mirjane Karanović na Akademiji Umetnosti u Beogradu 1999. godine. Član je dramskog ansambla Pozorišta na Terazijama.

četvrtak, 30 oktobar 2014 00:00

Ivana Selakov

Objavio
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Za početak nam recite nešto o sebi i svom detinjstvu?

Pozdrav. Ja sam Ivana Selakov , ime sam dobila zbog njegove velike popularnosti tada. Mojim roditeljima se jako dopadalo, a kada sam bila mala zvali su me Iva. Moji roditelji su studirali u Beogradu , a potom su i ostali da rade te sam se tu rodila. Poreklom su iz Sombora pa smo se ipak svi vratili tamo kada sam krenula u osnovnu školu. Tamo sam provela svoje detinjstvo. U početku smo mama,tata i  ja živeli sa babom i dedom , a potom smo sami sagradili kuću pored njih. Detinjstvo pamtim po igranju u dvorištu,dugim i snežnim zimama i skijanju na mini skijama.

četvrtak, 30 oktobar 2014 00:00

Nenad Okanović

Objavio
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Nenad Okanović za Baby Boom – Bio sam van sebe od sreće, kada sam saznao da ću postati tata

četvrtak, 30 oktobar 2014 00:00

Niggor

Objavio
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)

Ekskluzivno za Baby Boom fanove!

...danas se družimo sa Niggorom, čovekom koji je poznat po svojoj vedrini , osmehu i pozitivnoj energiji koju prenosi na sve oko sebe.

Niggor je poznat kao hip-hop i house umetnik, ali pre svega kao veliki čovek, skroman i duhovit , koji nam je iskreno i otvoreno govorio o svom detinjstvu.

četvrtak, 30 oktobar 2014 00:00

Igor Starović

Objavio
Ocenite ovaj članak
(9 glasova)

Igor Starović je pop pevač iz Beograda. Deset godina je proveo u grupi "Divlji kesten", kao pevač, kompozitor i aranžer. Snimili su 5 albuma iza kojih su ostali hitovi: "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika", "Kristina", "Zorane, Zorane", "Gori, gori", "Ni sunca ni kiše" "Nataša" i još mnogi drugi.

Nakon raspada grupe "Divlji kesten", 2002. godine, Igor započinje solističku karijeru. Nju je najavila pesma "Hajde na sto". To je jedna od devet pesama na albumu "Ujed ljubavi" koji je izašao u izdanju "RTV BK Telecoma". Osim Igora, autori pesama su D. Brajović, Leontina i Kiki Lesandrić iz "Pilota". O samim pesmama, Igor kaže da ih je pola sa etno zvukom, a druga polovina je za njegovu dušu!

Promociju svog prvog samostalnog, a ukupno do sada 6. albuma, najviši pevač SCG estrade imao je u proleće 2004. godine u beogradskom klubu "Piano bar". Atmosfera je bila prava slavljenička uz puno gostiju. Igor je tom prilikom otpevao sve pesme sa albuma. Nakon promocije u Beogradu usledile su isto tako uspešne promocije u Podgorici, Skoplju, Banja Luci... Igor u svaku svoju pesmu unese dušu i jedinstvenom interpretacijom da joj posebnu emociju.

Igorove velike ljubavi, osim muzike su arheologija (što bi, kako kaže, da nije muzičar bilo njegovo zanimanje) i košarka (kojom se bavi rekreativno, a u kojoj bi isto tako bio uspešan da se njome nastavio profesionalno baviti - bio je nekada, naime, kadetski reprezentativac Srbije).

Prijavljivanje/Registracija