Dobrodošli u rubriku u kojoj možete potražiti savet pedijatra.

Na vaša pitanja odgovara pedijatar dr Ljiljana Turjaković Spasić iz Pedijatrijske ordinacije "Neven" iz Smedereva.

Ulica Davidovićeva 9,
Smederevo
T/F: +381 (0)26 61 7788
Radno vreme:
ponedeljak-petak od 9 do 13 i od 17 do 20 časova,
subota od 9 do 13 časova

ordinacijaneven@yahoo.com
www.facebook.com/ordinacijaneven

Pedijatrijska ordinacija Neven - čuvar smeha vašeg deteta!

Dobar dan, kako ste danas? Prvo pitanje koje ćete dobiti putem telefonskog poziva od strane jedne od najomiljenijih lekarki u Smederevu, Ljiljane Turjaković Spasić. Pedijatrijska ordinacija Neven brine o zdravlju vašeg deteta i nakon izvršenog pregleda i ustanovljene dijagnoze. U čekaonici nijedno dete neplače jer neverovatno topla atmosfera, ljubaznost, gomila prelepih i šarenih igračaka opustiće vas i vaše dete. Detaljna analiza i pregled vašeg deteta u miru i stručni savet specijaliste i vrhunskog lekara, smanjiće vaše brige i uštedeti vreme čekanja.

Pedijatrijska ordinacija Neven je osnovana 2001. godine. Specijalistički i subspecijalistički pedijatrijski pregledi, sistematski pregledi dece za polazak u vrtić i školu. Inhaliranje i aspiriranje, obrada rana i previjanje, obrada pupka i sora kod beba, davanje injekcija, tretmani logopeda i somatopeda, kućne posete. Saveti za negu i ishranu zdrave dece. Homeopatski metod lečenja dece.

Drage naše mame, vreme je da uštedite vreme i dobijete pravi savet u Pedijatrijskoj ordinaciji Neven – čuvaru osmeha vašeg deteta!

Pitanja mogu da postavljaju samo registrovani korisnici. Molimo vas da se prijavite ili registrujete nalog.

Zabrinuta

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Poštovana, već sam vam pisala u vezi artritisa, tačna dijagnoza je artritis puerilis oligoartikularis M08.4

Kako se postaviti prema toj bolesti. I kako pomoći detetu. Hvala unapred

Lečenje ove bolesti treba da bude   kompleksno  ali i za svakog pojedinačno . Ciljevi lečenja su da se suzbiju aktivne upale zglobova i da se spreči  deformacija zglobova i propadanje mišića.Lečenje ima 4 dela: mirovanje, antiinflamatorna terapija, kineziterapija i psihoterpija.

Roditelji  moraju da  poštuju  savete lekara  jer tako može da se postigne da  80 % bolesne dece živi normalnim životom.Sami  treba da se ponašaju tako da dete ne stekne osećaj invalidnosti, da u svim aktivnostima učestvuje sa svojim drugarima,da što manje bude u bolnici, da  pohađa školu i  da se bavi sportom izuzimajući naporna  sportska takmičenja .

 

 

Pročitano 2395 puta

Prijavljivanje/Registracija