nedelja, 12 oktobar 2014 00:00

Istraži klub koji svaka mama voli

Objavio
Ocenite ovaj članak
(5 glasova)

Dobrodošli u našu Baby Boom online zajednicu. Istražite klub koji svaka mama voli i u kojem svaka mama može da razmenjuje ideje i obogaćuje svoje roditeljsko iskustvo. Naše korisno druženje pomoćiće nam da uspemo u najvrednijem životnom cilju: da naša deca postanu zdravi, sigurni i sposobni pojedinci. Naš cilj je da se svaka osoba ohrabri na svom budućem putu roditeljstva. Želimo da pokažemo sve prednosti porodičnog zivota i da te vrednosti koristimo na odgovorni način. Na ovaj način pokrećemo kampanju uspešnog roditeljstva u Srbiji, regionu i dijaspori.

Kako je nastala nasa Baby Boom online zajednica...

Postojimo od 19. januara 2011.godine.

Baby Boom online zajednica je nastala kao nastavak višemesecnog projekta na facebooku koji je zahvaljujuci zanimljivim i korisnim sadržajima uspeo da privuče vise od 46 000 fanova (podatak: oktobar 2014). Facebook page Baby Boom je nastao iz šale i zabave nekoliko prijateljica a pre svega mama, koje su uspele da facebook učine korisnim mestom, ne samo za sebe vec i za mnogoborojne roditelje koji su na ovoj facebook stranici i sajtu našli ne samo savete i informacije, vec toplinu, ljubav, podršku i zabavu i to sve na jednom mestu.Baby Boom tim je svojim profesionalnim zalaganjem uspeo da napravi ozbiljan i važan projekat, odnosno lepu i ambicioznu priču kroz koju je proslo mnoštvo saradnika i sponzora.

Pored mnogobrojnih sadržaja u vidu kvizova, litrearnih i likovnih projekata,Baby Boom tim svakog meseca organizuje foto takmičenje sa fantastičnim nagradama kao i druge veoma zanimljive nagradne igre. Medjutim, pored virtulenih igara,Baby Boom tim je mnogobrojne projekte preneo u stvarnost u vidu organizovanih kreativnih radionica u decijim igraonicama, žurkica za decu i ono sto je najpopularnije: organizovanje profesionalnih dečijih photo sessiona u gradovima Srbije.

Portal Baby Boom je osmišljen i namenjen deci, sadašnjim,budućim i svima onima koji žele da postanu roditelji. Na njemu ćete naći veliki izvor informacija i saveta stručnih lica iz različitih oblasti kulture I medicine,vezano za vaspitanje i negu dece, trudnoću,planiranje porodice, jednom rečju,svega onoga sa čime se susrećete u ulozi roditelja, a tiče se dece i vas samih. Takođe, na našem portalu možete pronaći zanimljive, kreativne ideje ili pročitati priče iz detinjstva poznatih ličnosti koji su odgovarali specijalno za Baby Boom portal.

Ukoliko ste kreativni, veseli, druželjubivi, iskreni, odmereni, opušteni, pa i takmičarski raspoloženi, spremni za avanturu sa nama, priključite se našem forumu gde možete razmenjivati iskustva i savete sa drugim roditeljima, doći do željenih informacija, ili možete biti učesnik u nekoj od brojnih takmičenja I osvajati lepe nagrade.

Dobrodošli na Baby B♥♥m!

Pročitano 135128 puta Poslednji put izmenjeno subota, 25 oktobar 2014 14:48
Baby Boom Tim

Yes I think to myself... What a wonderful world.

Više iz ove kategorije « Mesto za Vašu reklamu

Prijavljivanje/Registracija